Американська порнозірка, котра вже давно не знімалася, тепер лідирує серед своїх колег за кількістю пошуків у Інтернеті та готується порадувати фанів новою стрічкою. Вона має назву «Секрет Стормі», анонсувала студія Brazzers, пишуть The Sun i New York Post. Про це передає ТаблоID.

«Стормі Деніелс намагається написати щось брудне, але їй непросто знайти натхнення», – анонсувала студія.

Нагадаємо, раніше порноакторка розповідала, що її сексуальні стосунки з Трампом розпочалися у 2006 році під час турніру з гольфу на озері Тахо, тобто за рік після одруження Дональда Трампа з Меланією. Кліффорд стверджує, що її стосунки з Трампом тривали також у 2007 році.

На початку березня цього року вона заявила, що подає до суду на Трампа, оскільки хоче анулювати угоду про нерозголошення інформації щодо сексуальних відносин з ним.

У лютому адвокат Трампа Майкл Коен підтвердив, що він особисто та з власних коштів заплатив акторці 130 тисяч доларів у жовтні 2016 року, напередодні президентських виборів у США.

Згодом стало відомо, що акторка фільмів для дорослих Стефані Кліффорд пройшла перевірку на поліграфі. Детектор брехні правдивість її заяв про інтимний зв'язок із Дональдом Трампом.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ