Скандальний російський еротичний фільм "Юлія" повинен з'явитися в українському прокаті з вибаченнями продюсера Олексія Митрофанова.

У цьому впевнений продюсер фільму, депутат Держдуми РФ Митрофанов, про що він повідомив у п’ятницю у вечірньому ефірі телеканалу "ICTV".

Митрофанов відзначив, що фільм повинен бути показаний в Україні, якщо Україна дійсно вільна країна, "а не країна, що потрапила в руки радикалів, які видають себе за демократів" і підкреслив, що в Росії цей фільм може подивитися кожний.

Митрофанов визнав, що деякі відверті сцени у фільмі були перебором. "Звичайно, це була помилка в політичному плані. Я вибачився перед Юлією Володимирівною і перед Михайлом Саакашвілі в зв'язку з цим фільмом", - сказав він.

У той же час Митрофанов звернув увагу на те, що фільм зроблений українською мовою. "Ми спеціально дублювали, запрошували фахівців і так далі. Так що хоча б цим уже можна сказати, я ввійшов в історію", - сказав він.

12 квітня Митрофанов вибачився перед лідером БЮТ Юлією Тимошенко за знятий ним минулого літа еротичний фільм. Зокрема, на пленарному засіданні Держдуми Росії він сказав: "У руслі критики з боку колег по партії і Володимира Жириновського я хочу принести вибачення за еротичний фільм "Юлія", знятий мною минулим літом".

Українська правда з посиланням на Ліга



ІА "Вголос": НОВИНИ