VoxUkraine показав рейтинг найбільших брехунів у владі, та тих, то найчастіше говорить правду.

За попередніми дослідженнями, стало відомо, що найчастіше маніпулюють фактами, та просто обманюють представники «Опозиційної платформи - За життя». Окрім них, у рейтингу можна побачити як постійних брехунів так і відвертих «правдорубів».

З тих, хто найчастіше обманював та маніпулював опинилися:

Вадим Рабінович – «Опозиційна платформа – За життя»; Нестор Шуфрич – «Опозиційна платформа – За життя»; Олександр Качний – «Опозиційна платформа – За життя»; Юлія Тимошенко – «Батьківщина»; Петро Порошенко – «Європейська солідарність».

Варто зазначити, що 5 президент України Петро Порошенко та Рабінович більше маніпулювали фактами, а от решту троє переважно просто брехали. Крім того, Рабінович майже ніколи не говорив правду.

А от список тих, хто найбільше говорив правду очолила така п'ятірка:

Дмитро Разумков – голова Верховної Ради України; Артур Герасимов – «Європейська солідарність»; Сергій Власенко – «Батьківщина»; Володимир Зеленський – президент України; Віктор Медведчук – «Опозиційна платформа – За життя».

Також, варто зазначити, що Володимир Зеленський та депутатка «Слуги народу» Ірина Верещук очолили список тих, хто здебільшого любить перебільшувати.

Нагадуємо, народна депутатка від “Слуги народу” Галина Янченко привітала Президента України Володимира Зеленського з днем народження і осоромилась.

ІА "Вголос": НОВИНИ