Про це повідомляє Інтерфакс

«Україна залишається прихильною мирному вирішенню проблеми звільнення окупованих територій. Підтвердженням цього є наша рішуча боротьба - моя, як президента, Міністерства закордонних справ, парламенту, народних депутатів, інших міністерств і відомств - боротьба за розгортання класичної миротворчої місії відповідно до рішення Ради безпеки Організації Об'єднаних Націй, яка б дала змогу забезпечити компонент безпеки у відновленні суверенітету», - сказав П.Порошенко на засіданні Воєнного кабінету в Києві у вівторок.

Він наголосив, що питання введення миротворців на окуповану територію Донбасу підтримує більше ніж 75% українського народу.

Крім того, президент пообіцяв розповісти на закритій частині засідання Воєнного кабінету про результати своїх переговорів із міністром оборони США Джеймсом Меттісом, із прем'єр-міністром Британії Терезою Мей, президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером.

«Окремо попрошу доповісти Степана Тимофійовича Полторака про підсумки свого візиту до США. Там є позитивні новини, що ми найближчим часом отримаємо нарешті довгоочікуване оборонне озброєння. І є певні позитивні результати щодо модернізації наших Збройних сил», - сказав П.Порошенко.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ