Про це він сказав у розмові з командиром «Карпатської Січі» Олегом Куциним, інформує прес-служба Окремої добровольчої чоти.

Зокрема, сьогодні в селищі Дівички Київської області, де є одна з військових частин, керівництво ЗСУ зустрілося з командирами і представниками добровольчих батальйонів, що легалізувалися в складі Збройних сил України.

Зустріч ініціював верховний головнокомандувач Збройних сил України Петро Порошенко. У ній узяли участь міністр оборони України Степан Полторак, начальник Генерального штабу Віктор Муженко та командувач Сухопутних військ Збройних сил України, генерал-лейтенант Сергій Попко.

Президент України Петро Порошенко сказав командирові «Карпатської Січі» Олегові Куцину, що знає про бойовий шлях частини, високо цінує її внесок у відстоювання територіальної цілісності країни.

«Ми глибоко шануємо кожного, хто пройшов випробування в зоні АТО», – сказав Петро Порошенко й наголосив на важливості збереження мотивації та високого морального духу бійців-добровольців. Президент подякував за мужність, героїзм і стійкість, виявлені під час бойових дій в АТО.

У відповідь командир «Карпатської Січі» Олег Куцин наголосив на необхідності збереження у складі української армії вмотивованих підрозділів, які мають свою історію, традицію, славний бойовий шлях, на полі бою довели свою любов до України, вірність присязі й нічим не заплямували себе.

У розмові з Олегом Куциним Президент України продемонстрував розуміння ситуації, відзначено в повідомленні.

Як повідомляли, рішенням високопосадовців Збройних сил України окрему зведену штурмову роту «Карпатська Січ» розпущено.

ІА "Вголос": НОВИНИ