«Порошенко сприймає піар не як ефективний правдивий діалог із суспільством, а як засіб, аби за нього голосували»

Про це в інтерв’ю «Вголосу» розповів політолог Сергій Гайдай.

«Та ситуація, що склалася в Україні, для більшості населення є критичною та кризовою, й її потрібно змінювати. А у Порошенка нема такої мети. Реальна його мета — зберегти цю систему, бо він має від неї вигоду, - зазначив він. - Та й прийшов він у політику задля особистого збагачення, захисту та примноження своїх активів, освоєння усіх схем, які дають прибуток. Але він же не може нам про це розповісти».

За словами Сергія Гайдая, наш Президент хоче подобатися своїм виборцям, аби залишитися при владі. «Тому може брехати будь-як: про закінчення війни за два дні, тисячу гривень солдатам за бойовий день тощо. Для нього це вже звична ситуація», - уточнив він.

Політолог також вважає, що Петро Порошенко сприймає піар не як ефективний правдивий діалог із суспільством, а як засіб, аби за нього голосували, й спосіб прикрити справжні свої цілі. «Тому він каже про патріотизм, ворогів, із якими треба воювати, про «Геть від Москви», мову, про те, що «ми будуємо армію» (а він єдиний її будівничий). Також каже про томос: тут рівень його піару взагалі зашкалює. Навіть вірянам не подобається, що світська людина сидить серед священиків», - резюмував Гайдай.

Більше читайте тут: «Не потічки, а ріки брехні»: чому Президент так часто каже неправду?».

ІА "Вголос": НОВИНИ