[media=96456,96459,96464,96468,96472,96475,96477,96480,96483,96486] 

Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Вітаючи президента Польщі з почесним званням доктора, Петро Порошенко наголосив на тому, що за всю історію розвитку наших держав, ніколи Україна та Польща не мали такого високого рівня довіри як сьогодні.

«Ми ніколи не мали такого високого рівня довіри, взаємин і підтримки як сьогодні. Кажуть, що друзі проявляються у біді. Україні зараз важко протистояти російській агресії на Сході, важко у зв’язку з анексією Криму, важко унаслідок дестабілізації ситуації всередині країни. І в цей час ми бачимо потужну підтримку України з боку наших партнерів – Польщі. Ми разом всередині України. Ми разом з Європейським Союзом. І ми разом з нашим партнером – Республікою Польщею і її лідером – президентом Броніславом Коморовським», – наголосив Петро Порошенко.

Своєю чергою, президент Польщі подякував за теплі слова українському президентові і вченій раді університету і сказав, що Польща і надалі підтримуватиме Україну у всіх успішних починаннях та реформах.

«Ми і надалі співпрацюватиме з Україною. Це важливо для нас, бо головне – підтримувати дружні стосунки між нашими державами», – зазначив президент Республіки Польща Броніслав Коморовський.

ІА "Вголос": НОВИНИ