Про це інформує кореспондент «Вголосу».

«Я запропонував Міністерству оборони, щоб 1 млрд грн був витрачений на новітні, мені навіть не повертається язик сказати «казарми», – гуртожитки для контрактників. Ви знаєте, що за моїм наказом ми завершили демобілізацію. Вже понад 90 тисяч українців добровільно прийшли до лав ЗСУ і уклали контракти. Тож для того, щоб легше контрактникам було приймати рішення, щоб вони якісніше проходили бойове навчання, було прийнято рішення побудувати до сотні будинків. Там вони матимуть можливість і відпочити, і душ прийняти», - зазначив гарант.

Також Порошенко пригадав своє тяжке армійське минуле, наголосивши, що нарешті позбавить ЗСУ радянщини:

«Коли я служив у армії, нам по уставу забороняли відвідувати баню частіше, ніж раз на тиждень. А на полігоні ми були щодня. Тож сьогодні ми остаточно відходимо від радянського минулого. Думаю, що від 8 до 10 бригад зможуть скористатися цією ініціативою».

Нагадаємо, як писав «Вголос», сьогодні у Львові з робочим візитом перебував президент України Петро Порошенко. На території держпідприємства «Львівський бронетанковий завод» главі держави презентували пожежну машину ГПМ для гасіння займань на складах зброї.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ