Масштабний проект здійснюється за рахунок бюджетних коштів, повідомив у Twitter Президент України Петро Порошенко. 

«До кінця цього року плануємо відкрити військове містечко нового зразка на території полігону «Широкий лан» на Миколаївщині. Бригадний комплекс охоплюватиме 11 казарм нового зразка, їдальню на 2500 місць, спортивну базу, сучасну базу відпочинку для військовослужбовців-контрактників та офіцерів, пошту, магазини, кафе, медичну частину», –зазначив глава держави. 

«Обов'язково загляну на будівництво, щоб особисто перевірити, в яких умовах будуть навчатися, тренуватися і відпочивати наші захисники», – додав Порошенко.

 

 

Як повідомлялось, 13 березня на військовому полігоні «Широкий лан» у Миколаївській області сталась пожежа. Внаслідок трагедії загинув один військовий, ще 7 отримали травми.

У березні цього на полігоні знову розгорівся скандал через ненормальні умови для проживання бійців – наметове містечко буквально потонуло у багнюці.

Пізніше на «Широкий Лан» приїхав міністр оборони генерал армії України Степан Полторак. Він перевірив стан ведення будівельних робіт табірного містечка Міжвидового центру підготовки частин та підрозділів полігону.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ