Петро Порошенко вважає, що реакція Олександра Зінченка 25 січня на рішення Печерського суду про визнання недостовірною інформацію, поширену Зінченком про Порошенка восени 2005 року, в черговий раз підтвердила, що поведінка Зінченка є неадекватною. Про це повідомили в прес-службі Порошенка.

Прес-служба зазначає, що суддя, в провадженні якого була саме ця справа, за весь час її розгляду не змінювався.

В розпорядженні Зінченка було понад чотири місяці для того, щоб довести власні твердження парламенту, суду, правоохоронним органам та ЗМІ, тобто чотирьом гілкам влади. Але він так і не зміг цього зробити, говориться у повідомленні.

Прес-служба зазначає, що постійно після чергового рішення не на користь Зінченка, він робив “якісь безглузді та помпезні заяви про те, що йому щось повсякчас заважає”.

“Зважаючи на вищезазначене, є всі підстави для того, щоб згадати поради героя романів Ільфа та Петрова Остапа Бендера та порекомендувати йому звернутися до Всесвітньої ліги сексуальних реформ, в якій, можливо, йому допоможуть”, - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, Порошенко подав позов проти Зінченка про захист честі, гідності, ділової репутації, спростування недостовірної інформації 1 грудня 2005 року.

Розгляд цієї справи відбувався впродовж чотирьох засідань. На останньому, яке відбулося 24 січня 2006 року, іменем України судом було винесено рішення про те, що твердження Зінченка, які були розповсюджені 5 вересня та 22 жовтня 2005 року не достовірні.

Зінченко заявив, що звернувся в Раду суддів України і суд апеляційної інстанції з приводу порушень, допущених Печерським районним судом Києва при розгляді справи “Порошенко проти Зінченка”

proUA

ІА "Вголос": НОВИНИ