"РИА Новости" із посиланням на Telegram-канал Кадирова повідомляє, що глава Чечні "не хоче залишати без реакції" заяву українського урядовця.

Як відомо, Георгій Тука заявив про те, що відносини Києва з Москвою повинні бути лише прагматичними, а завданням України має стати прагнення "роздробити Росію на частини".

"Що у Порошенка на умі, те у Туки на язиці! Інакше не пояснити антиросійську витівку заступника міністра у справах тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгія Туки", – заявив Кадиров.

На його переконання, фраза Туки "не може бути залишеною без реакції", адже в ній міститься "найпотаємніша мрія президента Порошенка та інших антиросійсько налаштованих осіб у керівництві України".

Разом з тим, глава Чечні також висловив переконання, що ослаблення і розпаду Росії не дочекаються ні в Україні, ні у Європі і США.

"А ось у тому, що нащадки Порошенка і Туки будуть мудрішими від своїх предків і попросяться до великої Росії, сумніватися не доводиться", – наголосив Кадиров.


 

ІА "Вголос": НОВИНИ