Календар традиційно складатиметься з 12 світлин, повідомили у прес-службі облдержадміністрації. На січневій сторінці будуть зображені студенти Львівського військового ліцею імені Героїв Крут.  

«Ідея календаря полягала в тому, щоб розповсюдити фотографії, на яких зображені наші захисники, що брали участь в антитерористичній операції, по усій території Львівщини, починаючи від спортивних закладів і завершуючи народними домами, освітніми закладами, – розповіла т. в. о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк. – Таким чином ми продовжуємо розвиток одного з пріоритетних напрямків облдержадміністрації – національно-патріотичного виховання молоді. Ми пишаємося нашими воїнами і прагнемо, щоб молоде покоління, яке має такі достойні приклади для наслідування, шанувало, гордилось та навчалось від новітніх героїв – борців за Незалежність».

На світлинах зображені військовослужбовці Збройних сил України, учасники Антитерористичної операції, які започаткували власну справу, демобілізовані воїни.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ