Про це вона розповіла у коментарі журналістам під час сесії Львівської обласної ради сьогодні, 20 березня, передає кореспондент «Вголосу».

«Є позитивні моменти у роботі обласної ради. Але є дуже багато не просто недоліків, а й фактів, які не хотілося б бачити у роботі представницького органу, який повинен дотримуватися законодавства. А порушення законодавства вже стало нормою у Львівській обласній раді», - зазначила вона.

Зокрема, за її словами, порушення стосуються намагання Львівської обласної ради забрати у комунальну власність замки, які є надбанням всього українського народу. Також, ігноруючи думки місцевої громади, намагання забрати землю.

«ЛОР як представник інтересів усієї області не може ігнорувати думки та інтереси місцевих громад, зокрема у питаннях приватизації майна», - уточнила депутатка.

Також наголосила, що в раді порушується «Закон про оренду майна» та систематично Закон «Про доступ до публічної інформації». А розподіл бюджетних коштів відбувається непрозоро. Багато порушень і в самій організації роботи ради.

До слова,  роботу голови Львівської обласної ради депутати ЛОР визнали на сесії задовільною.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ