Саме посадки «колишніх» високопосадовців і чиновників можуть бути одним із основних напрямів діяльності президента України Володимира Зеленського на своїй посаді.

Про це «Вголосу» розповів політтехнолог Ярослав Макітра.

За його словами, Зеленський став президентом завдяки великому негативу українців до попередньої влади. А основною причиною такого ставлення, на думку виборців, була саме корупція та інші незаконні дії попередньої влади.

«Тому логічно, що для того, аби мати відповідну підтримку серед українців та зберігати свою посаду – саме посадки «колишніх» можуть бути одним із основних напрямів діяльності президента Зеленського та його команди, - уточнив Макітра. - Та чи відбудеться це швидко, у які взагалі терміни та проти кого конкретно – це вже деталі, які – побачимо. Але те, що можуть відбутися – і навіть десятки – арештів – це цілком імовірно».

«Щодо того, кого можуть притягнути до відповідальності – складно сказати, адже мають бути конкретні кримінальні справи щодо тих чи інших діянь певних осіб. Та зрозуміло, що в уявленні виборців треба починати з Порошенка і нижче. А наскільки це реально і наскільки проти таких осіб можна знайти порушення – переконаємось вже згодом», - резюмував експерт.

Більше читайте тут: «Прийшла осінь – пора саджати»?».

ІА "Вголос": НОВИНИ