Про це, посилаючись на джерело в правоохоронних органах, повідомляє Українська правда.  

«Вони всі втекли, на жаль», – сказав правоохоронець.

За його словами, ймовірно, їм вдалося сховатися, оскільки хтось «злив» інформацію про те, що готується спецоперація Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо затримання фігурантів.

За непідтвердженою інформацією джерел УП, двоє можливих фігурантів виїхали з країни близько місяця тому і відтоді не поверталися.

Як відомо, в середу детективи НАБУ і САП затримали заступника міністра оборони генерал-лейтенанта Ігоря Павловського і директора Департаменту держзакупівель і постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимира Гулевича.

Згідно з повідомленням НАБУ, мова йде про корупційну схему з розтрати державних коштів в сумі понад 149 млн гривень при закупівлі палива для Міністерства оборони України.

Пізніше керівник САП Назар Холодницький повідомив про ще дві підозри.

Нардеп з БПП Сергій Лещенко заявляв, що за ТОВ «Трейд Коммодіті», яке також виграло аукціони «Укрзалізниці» на поставку дизпалива на 2,91 млрд грн, стоїть Андрій Адамовський – «багаторічний бізнес-партнер і спільник» нардепа Олександра Грановського.

Сам Грановський заперечує свою причетність до компанії «Трейд Коммодіті» і готовий співпрацювати із НАБУ.

Як повідомлялося, раніше Господарський суд Дніпропетровської області відмовив в задоволенні позову Головного військового прокурора до ТОВ «Трейд коммодіті» про стягнення штрафу в сумі 3,10 млн грн. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ