З такою заявою сьогодні, 27 травня, виступив російський дипломат, передає ТАСС.

«Австралійська влада в особі прем'єр-міністра Малколма Тернбулла і міністра закордонних справ Джулі Бішоп безапеляційно підтримали більш ніж спірні висновки Спільної слідчої групи (ССД). Більше того, зажадали, щоб Росія «покаялась» і узгодила «суму компенсації» жертвам катастрофи рейса МН17. Своє ставлення до якості роботи ССД ми вже неодноразово висловлювали. Вся наша аргументація багаторазово доводилася до відома світової громадськості», – сказав він.

Логвинов обурився представленим слідчою групою відео з доказами причетності Росії до трагедії MH17. За його словами, всі аргументи слідчої сторони засновані нібито на інформації з соцмереж.

«Не дивлячись ні на що, всі наші пропозиції про спільну серйозну, солідну, професійну роботу відкидаються з порога. У наявності знайомий почерк, грубий, сокирний алгоритм. Організовуються брудні провокації, заздалегідь визначається винна сторона. Так зване розслідування ведеться майже виключно на основі інформації соцмереж і деяких міжнародних НУО, які давно заплямували себе фальшивками, примітивними підтасуваннями», – зазначив посол.

Російський дипломат підкреслив, що Росія не погодитися з доказами проти неї.

«Як би там не було, Росія готова і надалі сприяти розслідуванню, щоб була встановлена ​​істина про загибель рейсу МН17, а реальні винуватці події понесли справедливе покарання. Але пора позбутися ілюзії, що з нами нібито можна розмовляти прокурорським тоном і розраховувати, що ми покірно приймемо ці бездоказові звинувачення», – додав Логвинов.

ІА "Вголос": НОВИНИ