Про це повідомив посол Грузії в Україні Міхеїл Уклеба під час презентації дослідження «Аудит зовнішньої політики: Україна-Молдова», передає УНІАН.

Посол заявив, що Грузія не проголосувала за резолюції щодо України через погану комунікацію між українською та грузинською делегаціями. За його словами, представники української делегації не повідомили грузинських депутатів стосовно часу розгляду документа.

«Знаєте, чому погана комунікація? Тому що керівник вашої парламентської делегації товариш Ар'єв після першого туру виборів у Грузії назвав партію, яка перемогла, партією не Мрії, а «кошмару». Звичайно, коли керівник делегації каже, що це партія «кошмару», як він може підійти до депутатів партії «кошмару» і сказати, знаєте, дорогі друзі, підтримайте нас...», – заявив посол.

Як відомо, грузинська делегація не підтримала прийняті у Парламентській асамблеї Ради Європи резолюції щодо України, в яких, зокрема, є вимога до Росії вивести свої війська з території України. Окрім цього, у звіті ПАРЄ про порушення прав людини в анексованому Криму і непідконтрольних Україні районах Донбасу вказано, що відповідальність за ситуацію має нести Росія.

ІА "Вголос": НОВИНИ