Про це повідомляє РИА Новости.

«Я з полегшенням дізнався, що вас виписали з лікарні і ви возз'єдналися зі своєю сім'єю. Я бажаю вам повного одужання і сподіваюся, що ви зможете повернутися до свого нормального життя якомога швидше», – йдеться у листі російського посла.

Яковенко подякував Ніку Бейлі за «хоробрість, проявлену під час нападу на двох російських громадян Сергія і Юлію Скрипаль», і висловив надію, що вони теж невдовзі одужають.

Також російський посол запевнив поліцейського, що Москва не причетна до отруєння Скрипаля і готова співпрацювати зі слідством.

Нагадаємо, що колишнього полковника російського ГРУ Сергія Скрипаля, якого виявили непритомним разом з дочкою в англійському Солсберрі, отруїли речовиною нервово-паралітичної дії. 

Раніше повідомлялося, що Великобританія планує вислати з країни 23 російських дипломатів у зв'язку з отруєнням екс-шпигуна Сергія Скрипаля і його дочки, а також скасує контакти високого рівня з Росією. 

Згодом британське слідство встановило, що Сергій Скрипаль і його дочка були отруєні нервово-паралітичною речовиною військового походження, розробленою в СРСР в 1970-х роках. Вона відома під назвою Новачок.

До розслідування їх отруєння залучено фахівців Організації із заборони хімічної зброї. Скотленд-Ярд очікує, що розслідування займе «кілька місяців».

ІА "Вголос": НОВИНИ