Про це голова Волинської ОДА Володимир Гунчик заявив під час підсумкової річної прес-конференції, інформує власкор «Вголосу».

Голова Волинської ОДА відзначив, що його критика з боку народного депутата і голови волинського «Народного фронту» Ігоря Гузя має деструктивний характер і не зовсім вписується в рамки здорового глузду.

«Учора до мене звернувся голова фракції «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» у Волинській облраді Володимир Бондар. Він каже, що до нього надійшов лист від народного депутата Ігоря Гузя. У листі Гузь як нардеп просить фракцію «Блоку Петра Порошенка» ініціювати і висловити мені недовіру як голові ОДА. Коли я це почув, в мене не було слів. Я ще зрозумів би, якби такий лист надійшов іншим фракціям. Ігорю, тобі треба займатися чимось зовсім іншим. Це  піар. Можливо, депутату-початківцю із сільської ради це ще личило б. Але не депутату Верховної Ради», – зазначив Володимир Гунчик.

Відзначимо, що нардеп Ігор Гузь у листопаді з трибуни парламенту закликав звільнити голову Волинської ОДА Володимира Гунчика. Останній назвав це особистою образою і передбачив, що лідер волинського «Народного фронту» шукає собі нову партію.

ІА "Вголос": НОВИНИ