Російський художник-карикатурист Сергій Йолкін показав, як він бачить можливе повернення Російської Федерації у «Велику вісімку».

Нова робота карикатуриста з’явилась на сайті видання Deutsche Welle.

Щоб проілюструвати те, яким способом американський президент Дональд Трамп може допомогти Путіну у відновленні Росії у G8, автор карикатури обіграв сюжет казки братів Грімм «Рапунцель».

На карикатурі лідер США зображений у ролі казкової героїні Рапунцель, відомої своїми довгими золотими кучерами, по яких можна було пробратися у високу неприступну башту.

Раніше у мережі вже висміяв пропозицію лідера США Дональда Трампа повернути Росію в G8 в’їдливою карикатурою інший художник.

Як писав «Вголос», очільник Української добровольчої армії та народний депутат Дмитро Ярош у властивій йому манері – лаконічно і жорстко – відреагував на заяву Трампа про повернення РФ у «Велику вісімку».

Додамо, у четвер, 22 серпня, глава України Володимир Зеленський у телефонному режимі поспілкувався з британським прем’єр-міністром Борисом Джонсоном. У телефонній розмові Джонсон підтвердив, що членство Росії в G8 не можна відновлювати доти, поки країна-агресор порушуватиме норми міжнародного права. Президент України подякував Джонсону за тверду позицію Великої Британії та підтримку України.

ІА "Вголос": НОВИНИ