Повернення українців додому триває. Міністерство інфраструктури планує рейси з віддалених регіонів: Північна Америка (Нью-Йорк, Торонто) та Індія (Делі).

Завдяки діалогу між Міністерством інфраструктури та авіаперевізниками українські громадяни можуть придбати білети за спеціальними цінами, повідомляє Урядовий портал.

«Є висока ймовірність введення більш жорстоких карантинних режимів в інших країнах. Тому не зволікайте, придбайте квитки вже сьогодні», – наголошують в Мініфраструктури.

Квитки можна придбати через сайти авіакомпаній:

МАУ – https://www.flyuia.com/ua/ua/home

Sky Up Airlines – https://skyup.aero/uk/best

У відомстві нагадують, що всі рейси приймаються в карантинному терміналі, де працюють епідеміологи. Всі пасажири проходять експрес-тести на COVID-19, всіх попереджують про необхідну самоізоляцію на 14 днів.

Оперативна інформація на телеграм-каналі 

Як відомо, раніше  було організовано повернення нерегулярними рейсами компанії SkyUP з міст: Париж, Аліканте, Берлін, Стокгольм, Відень, Варшава, Прага, Тбілісі, Лісабон, Мюнхен, Неаполь, Франкфурт, Таллінн, Цюрих, Стамбул, Барселона, Лондон. Також компанії МАУ з міст: Амстердам, Брюссель, Лондон, Дубай, Відень, Париж, Тель-Авів, Ларнака.

ІА "Вголос": НОВИНИ