Вважається, що на повний місяць до психіатричних лікарень потрапляє найбільше пацієнтів, в пологових будинках також чимало роботи, а хірургам доводиться проводити як ніколи багато складних і небезпечних операцій. Крім цього, збільшується кількість аварій. Для наших предків повний місяць вважався періодом активності перевертнів і нечистої сили, пише «Сегодня.Lifestyle».

Що не можна робити на повний місяць 28 червня:

- Не варто вживати алкоголь, оскільки в цей час його дія на людину набагато сильніше, ніж в інші дні.

- Не давайте собі витрачати великі суми грошей, інакше після ви виявите, що купили абсолютно не потрібну річ, яка не так вже й була потрібна вам.

- Також не рекомендується на повний місяць давати в борг або брати кредит.

- Вкрай не рекомендується з'ясовувати відносини з оточуючими, особливо з близькими людьми.

Повний місяць активізує наші почуття, емоції, сексуальність і все, пов'язане з чуттєвістю, але відтісняє на другий план інтелект і холодний розум. За словами фахівців, повний Місяць в повній мірі вивільняє творчі сили людини, дає прилив енергії, загострює емоційне сприйняття та інтуїцію. Для активних і креативних людей цей період може стати дуже плідним – вони знаходять здатність з легкістю вирішувати складні проблеми і знаходити нетривіальні рішення. На повний місяць також рекомендується призначати брифінги, конференції та презентації.

Як писав «Вголос», у ніч з 27 і 28 липня відбудеться місячне затемнення, яке стане найдовшим у 21 столітті.

ІА "Вголос": НОВИНИ