Про це розповів мер Чернівців Олексій Каспрук на своїй сторінці у Facebook.

«Підприємець отримав дозвіл на проведення у торговому павільйоні ремонтних робіт, у тому числі зварювальних, із залученням ліцензованої організації. Із правилами безпеки був ознайомлений, письмово зобов'язався їх дотримуватися. Однак вирішив порядком знехтувати та виконати роботи самотужки. У результаті – жахлива пожежа, кілька десятків підприємців залишилися без майна, завдано мільйонних збитків. Остаточний висновок зробить слідство», – написав Олексій Каспрук.

На сьогодні вже створена робоча група, яка шукає рішення, як допомогти потерпілим підприємцям.

«Велика подяка нашим вогнеборцям, поліції, працівникам та підприємцям ринку, які допомагали людям рятувати майно. На щастя, ніхто не загинув. Травму отримав працівник ринку. Десяткам людей медики допомогли на місці», – зазначив мер.

Каспрук виклав відео з камер відеоспостереження на ринку. На ньому видно початок пожежі – від першої іскри до масштабного вогню минуло всього кілька хвилин.

Нагадаємо, вчора, 19 березня, у Чернівцях на Калинівському ринку у секторі продажу килимів виникла пожежа. Кілька контейнерів з килимами вигоріло вщент. Вартість втраченого товару вимірюється десятками мільйонів гривень.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ