[media=142024,142025] 

У масштабній пожежі в торгово-розважальному центрі «Зимова вишня» в російському місті Кемерово загинули п'ять осіб: чоловік, жінка і троє дітей.Про це повідомляє Слідчий комітет Російської Федерації, передає «Інтерфакс».

За медичною допомогою звернулися 32 людини, 30 них госпіталізовані. У Міністерстві з надзвичайних ситуацій РФ повідомляють, що родичі не можуть знайти 17 осіб, які могли бути в торгово-розважальному центрі.

Тим часом глава МНС Росії Володимир Пучков заявив про те, що у палаючому будинку звалилися перекриття. У прес-службі регіонального управління МНС повідомили про обвалення частини покрівлі розміром 20 на 30 метрів.

У Кемеровській області введено режим надзвичайної ситуації. Рятувальники досі не можуть загасити вогонь у торговельному центрі.

Як писав «Вголос», сьогодні у центрі Кемерово в Росії загорівся торговельний центр «Зимова вишня». Імовірно, вогнище спалаху знаходилося в одному з кінозалів. На ліквідації пожежі в торгово-розважальному центрі працюють більше десяти одиниць техніки.

ІА "Вголос": НОВИНИ