«ПРАВДА. НАЖИВО» замінить традиційний випуск новин. Ефір буде максимально насичений та живий, ведучі змінюватимуть одне одного, а рубрики не матимуть постійного часу виходу, все залежатиме від актуальності та важливості події, яку ми подаємо», - розповідає головний редактор НТА Наталка Струк. - Програма триватиме годину і поєднуватиме матеріали журналістів та розмовні студії. Тематика – актуальні та резонансні події, які відбуваються, передовсім, на Заході України, а також погляд з Галичини на події всеукраїнського масштабу. 

Нашим глядачам не потрібно буде чекати вечірнього випуску новин, аби дізнатися що відбулося за день. Про найважливіші події ми розкажемо у режимі спецефірів. Максимум трансляцій подій онлайн: стріми, ввімкнення журналістів, аналіз з місця події – правда з перших уст! Це важливо. В теперішньому стрімкому світі глядач не хоче чекати, він прагне бути «очевидцем» усього, що відбувається, і ми дамо йому таку нагоду, - додає креативний редактор телеканалу НТА Віталій Крутяков

Старт проекту «ПРАВДА.НАЖИВО» стане початком переформатування усього каналу, який тепер орієнтуватиметься на інформаційне мовлення, - розповідає генеральний директор НТА Роман Любицький. - Ми збудували нову студію і почали наймасштабніші зміни за всю історію телеканалу НТА. Ми маємо амбіції зробити НТА потужним новинним каналом. Як показує український та й світовий медіа ринок, на інформаційне мовлення попит з кожним роком зростає. Ще один важливий фактор – сучасний глядач хоче бачити розвиток подій в реальному часі і одразу отримувати фаховий аналіз. Це те, що ми і пропонуємо нашій аудиторії. У найближчих планах вихід аналітичного тижневика та програми розслідувань. 

Програма «ПРАВДА. НАЖИВО» виходитиме щодня (по буднях) о 19 годині на телеканалі НТА. Ведучі у проекті «ПРАВДА. НАЖИВО» працюватимуть в парі, відтак першою парою буде Сергій Барашевський та Мальва Вовк


Телеканал НТА (Незалежне телевізійне агентство) мовить у Львові з 1998 року. У листопаді 2016 р. генеральним директором телеканалу НТА призначили Романа Любицького. Разом з ним на посаду головного редактора інформаційного відділу прийшла Наталія Струк, а креативним продюсером призначено Віталія Крутякова. 

ІА "Вголос": НОВИНИ