«Ми відзняли декілька програм, які, сподіваємося, здивують та шокують наших глядачів. Зокрема, про статки топ-керівників ДФС у Львівській області. Ми і надалі працюємо у двох напрямках – досліджуємо теми, які є резонансними,  як сміття чи комунальне майно, та прискіпливо аналізуємо декларації депутатів, чиновників, суддів і т.д. Все це ви побачити у наступних випусках», – розповідає автор та ведуча проекту Катерина Широкопояс.

Старт нового сезону команда «Правди. Розслідування» починає завжди актуальною темою відходів. Щоправда, цього разу – медичних відходів, адже у той час, коли уся увага прикута до перепетій з вивезенням чи не вивезенням ТПВ з міста, ніхто не порпається у лікарняних смітниках. А даремно!

Вже у цей четвер в ефір вийде програма про утилізацію медичних відходів – хто на цьому наживається? Чому лікарні ризикують та наражають на небезпеку львів'ян та своїх пацієнтів? Дивіться ефір о 20.00 в четвер.

Нагадаємо, проект «Правда. Розслідування» виходить в ефір телеканалу НТА з квітня. Серія матеріалів про корупцію та гроші на смітті стали резонансними , а матеріалами сюжетів зацікавилися у прокуратурі та НАБУ.

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ