Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.  

Зокрема, на території області збільшать кількість слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення.

Також у посиленому режимі працюватимуть експерти-вибухотехніки та кінологи – щоб швидко реагувати на виявлення небезпечних і підозрілих предметів. На вулицях міст буде збільшено кількість патрулів.  

Разом з поліцейськими правопорядок на Львівщині забезпечуватимуть бійці Національної гвардії України та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ. Основне, на що звертатимуть увагу правоохоронці, – це попередження порушень публічного порядку, зокрема, у місцях проведення масових заходів.

Відтак мешканців Львова та області закликають не порушувати публічний порядок, а у випадку якщо хтось стане очевидцем скоєння злочину чи правопорушення, негайно звертатись до поліцейських або телефонувати на оперативну лінію 102. Те ж стосується випадків виявлення підозрілих чи небезпечних предметів.

Також поліцейські нагадують, аби не використовувати заборонену символіку та утримуватись від провокативних акцій та заяв. А водіїв закликають під час поїздок ретельно дотримуватись правил дорожнього руху та не сідати за кермо напідпитку.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ