Про це у коментарі «Вголосу» розповів керівник прес-служби Мостиського прикордонного загону Іван Галкін.

«До чоловіка підійшов інспектор прикордонної служби і, відповідно до своїх посадових обов'язків, попросив надати документи для паспортного контролю, – розповів Іван Галкін. – Чоловік почав реагувати неадекватно: встав з крісла і спробував жінці-військовослужбовцю завдати тілесних ушкоджень. А саме намагався вхопити її за шию. Однак, військовий наряд, який стояв збоку, вчасно зреагував й знешкодив дебошира. Було видно, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння».

За словами Івана Галкіна, про ці події одразу повідомили працівників Яворівського відділу головного управління Національної поліції у Львівській області. Слідча група практично одразу прибула на місце інциденту. Дії чоловіка кваліфікували за статтею 185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України». На даний момент інформацію уже внесено у Єдиний реєстр досудових розслідувань. 

Затриманий чоловік, 1978 року народження, є мешканцем Херсонщини. Він був пасажиром автобуса, що слідував рейсом Нова-Каховка – Вроцлав (Польща).   

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ