Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

У Кам’янка-Бузький відділ поліції Львівщини 23 травня звернулася 32-річна жителька райцентру. Жінка повідомила, що вранці невідома особа, підібравши ключ до замка на вхідних дверях, проникла у її квартиру. З помешкання було викрадено фотоапарат, ноутбук та ювелірні вироби. Загальна сума заподіяних збитків – близько 25 000 гривень.

Як встановили працівники поліції, до вчинення правопорушення причетний раніше судимий 25-річний львів’янин. Частина викрадених речей у нього була виявлена та вилучена.

Під час розслідування з’ясувалося, що зловмисник причетний ще до трьох квартирних крадіжок, скоєних у райцентрі протягом травня. З цих помешкань він забрав грошові кошти та золоті прикраси.

Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні правопорушень за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

За рішенням суду львів’янину обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ