Про це «Вголосу» провідомили власні джерела.

02 вересня у Львові відбувся конкурс на заміщення вакантної посади керівника геріатричного  пансіонату. Конкурс, несподівано для всієї громади, виграв фактично аутсайдер серед претендентів – пенсіонер Сорока Іван Пилипович.

Попереднього керівника геріатричного пансіонату вигнали зі скандалом. Як стверджують джерела, його давно хотіли звільнити. На колишнього керівника постійно тиснули. Напевно, готували місце під «нового» директора. Туди постійно заселялися комісії, вигадувалися нові проблеми, які ставали приводами для перевірок. Тільки-но місце звільнилося, одразу ж оголосили про конкурс на заміщення вакантної посади. Загалом було 5 претендентів.

На засіданні спеціальної комісії, яка була створена із представників адміністрації, громадськості, обласної ради Сосна отримав 6 голосів із 8-ми. До речі, голосування було таємним.

Комісія працювала місяць. На попередньому засіданні «новий» директор навіть не був присутнім. Попередньо, більшість голосів комісії отримав колишній працівник терцентру Модь Микола.

До слова: Іван Сорока – член «Партії регіонів», депутат Пустомитівської райради від «Партії регіонів», свого часу був заступником директора Департаменту соціального захисту ЛОДА.

ІА "Вголос": НОВИНИ