Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на News.am.

«Нікол Пашинян мав рацію. Я помилявся. У ситуації, що склалася, є декілька рішень, але я не піду жодним з цих шляхів. Це не мій вибір» я залишаю посаду прем'єр-міністра Вірменії», – йдеться у заяві Саргсяна.

«Рух на вулицях спрямований проти мого врядування. Я виконаю ваші вимоги», – додав він.

Як писав «Вголос», раніше прем'єр-міністр Вірменії Серж Саргсян заявив, що готовий залишити свій пост лише після вирішення проблеми Карабаху та забезпечення безпечного розвитку країни.

Нагадаємо, 17 квітня, в день, коли парламент обрав екс-президента Сержа Саргсяна прем'єр-міністром, лідер опозиційної партії «Громадський договір» та голова парламентської фракції «Елк» Нікол Пашинян оголосив про початок безкровної «оксамитової» революції.

Незважаючи на заклики з боку представників влади про те, щоб почати політичний діалог, опозиціонери продовжують виступати з вимогою про зміну влади. Учасники акцій періодично проводять мітинги, ходи, перекривають вулиці, намагаються перешкодити роботі державних органів.

У п'ятницю, 20 квітня, зранку сотні активістів опозиційного руху, що виступає проти прем'єрства Сержа Саргсяна, розбившись на групи, вийшли на вулиці Єревану з метою перекриття руху транспорту.

22 квітня вірменська поліція повідомила про 232 людини, затримані у зв’язку з протестами у столиці країни Єревані.

Сьогодні у столиці Вірменії військові приєдналися до мітингувальників.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ