Прес-секретар екс-глави Центральної виборчої комісії Сергія Ківалова Зоя Казанжі заявила, що інформація про знайдений нібито сервер Ківалова в приміщенні ДКТП "Хрещатик" – "неправда і нісенітниця".

Адвокат, юрист адвокатського об’єднання "Партнери" Марія Островська , що представляє інтереси Міжнародного гуманітарного університету, заявила, що в приміщенні ДКТП "Хрещатик", яке арендувало адвокатське об’єднання, знайдено сервер МГУ, що не має жодного відношення до серверу екс-глави ЦВК Сергія Ківалова, передає "Обком".

"Наш сервер не має відносин ні до виборів, ні до Ківалова. І жодних пустих протоколів з підписом Ківалова в нашому приміщенні немає. Після того, як приміщення було без нас опечатано, там можуть знайти все, що завгодно, – сказала адвокат.

Адвокат також повідомила, що їх компанія має намір подати до суду на підприємство "Хрещатик" і зажадати морального й матеріального відшкодування збитку за наклеп.

Крім того, Островська відзначила, що коли з’ясується, що не було санкції на обшук їх приміщення, то адвокатське об’єднання також судитиметься з представниками СБУ, замішаними в цій справі. "Ми розраховуємо лише на правове рішення цього питання", – сказала адвокат.

Островська також припускає, що вся ця історія, скоріш за все, пов’язана з конфліктом між ДКТП "Хрещатик" і їх об’єднанням.

ForUm

ІА "Вголос": НОВИНИ