Про це заявив сам футбольний функціонер, якому належить клуб Першої ліги, інформує FootBoom.

«Що я вам казав на рахунок «Вересу»? «Сталі» теж скоро не стане. Роблю такі висновки, дивлячись на трансферну політику клубу та його життєдіяльність. Думаю, що це відбудеться у найближчі два тижні», - сказав він.

«Це мій особистий прогноз. Те, що рівняни будуть виступати у Другій лізі, то вже не те. Це майже кінець. Обдурили людей, як захотіли. Зараз спливе «Верес» у Другій лізі, і знову з'явиться Хахльов який буде вкотре розповідати людям, щоб вони платили членські внески, скаже, що ми повернули Народний клуб, а нас обдурили», - додав Поворознюк.

За його словами, «Верес» – це був звичайний проект під вибори.

«Спочатку «Верес» готували на заміну «Карпатам», але, слава богу, львів'яни залишилися у Прем'єр-лізі. Отже, потрібно було щось інше придумувати. Ось, маємо те, що маємо. Зробили ФК «Львів». Буде цей клуб існувати, чи ні, то вже інше питання. Мені здається, що буде, адже Копитко – відомий бізнесмен у Львівській області, до того ж людина не бідна», - зауважив він.

«Зараз ходять чутки, що «Інгулець» міг би зайти замість «Сталі». Не хочу робити так, як це зробив «Верес». У мене є бажання чесно та за спортивним принципом завоювати путівку у Прем'єр-лігу. Щоб виконати поставлену ціль підпишемо 3-4 футболістів, а може й більше», - підсумував Поворознюк.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ