Президент італійського «Беневенто» Оресто Вігоріто переконаний, що причиною повного провалу його команди на старті Серії А є відьми, - пише ТСН.

Керівний дебютанту чемпіонату Італії сказав, що він дуже забобонний, проте сподівається, що його гравці зможуть залишитися у еліті італійського футболу.

«Всі хвалять нашу гру в цьому матчі (проти «Ювентуса» у останньому турі), але ми все ще залишаємося без набраних очок. В цьому винні відьми, які завжди асоціювалися з цим містом і чинили на нього негативний вплив. Так це правда. Я забобонний.

Ми бачили, як Ювентус намагався утримати рахунок і оборонявся, так що для нас це моральна перемога, але, сподіваюся, ми отримаємо справжню вже в матчі проти Сассуоло. Одне можна сказати напевно - ми залишимося в Серії А, тому що ми не здамося», - цитує слова Вігоріто Gazzetta dello Sport.

Цікавий той факт, що це місто асоціюють з «містом відьом» через те, що згідно з однієї легенди по суботах чаклунки збиралися біля горіхового дерева та влаштовували обряди. У зв'язку із цим, у «Беневенто» на емблемі зображена саме відьма, яка сидить на мітлі.

Наразі, в активі цього колективу жодного набраного бала за 12 поєдинків, що робить його абсолютним аутсайдером всього чемпіонату. 

ІА "Вголос": НОВИНИ