Про це 5 жовтня 2017 року під час засідання комітету ВРУ з питань безпеки й оборони заявив народний депутат України свободівець Юрій Левченко, – інформують у прес-службі Всеукраїнського об'єднання «Свобода».

Водночас на акції протесту проти узаконення Мінських угод, яка зібралася перед парламентом, націоналіст розповів про те, хто в комітеті голосував за законопроекти №№7163 і 7164. За його словами, серед тих, хто підтримав президентські ініціативи, були й колишні ставленики Януковича.

«Якщо «екс-регіонали» голосують за законопроекти, всім зрозуміло, кому вони на руку. Адже очевидно, що «Опозиційний блок» і подібні до нього партії відстоюють інтереси Росії в Україні й вигідні лише їй», – заявив Юрій Левченко.

Також свободівець закликав громаду приєднуватися до протесту проти узаконення мінських угод. Як зазначив Юрій Левченко, на жаль, є висока вірогідність того, що «без тиску громади ці зрадницькі речі парламент може підтримати».

Як уже писав «Вголос», Активісти ВО «Свобода», «Правого сектора» та «Національного корпусу» зібралися під Парламентом через запланований у Раді розгляд законопроектів 7163 та 7164. Як зазначають представники націоналістичних сил, обидва з цих документів закладають міну під основи державності.

Народні депутати-свободівці також терміново внесли альтернативні до президентських законопроекти 7163-2 та 7164-1.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ