Про це повідомляє прес-служба Адміністрації Президента.

Так, указом затверджено концепцію реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період.

Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим указом, покладено на секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова.

«Рада національної безпеки і оборони України схвалила розроблений Міністерством оборони та поданий Кабінетом Міністрів України на розгляд главі держави проект концепції реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період», – відзначено в повідомленні.

Кабінету Міністрів доручено забезпечити реалізацію положень концепції реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період.

Уряд має також щорічно, до 1 лютого, інформувати про стан реалізації концепції реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ