Росія почала війну проти України гібридно і перш за все дуже сильно атакувала інформаційно. Зараз так само діє чинний президент Зеленський, коли говорить про режим тиші.

Про це в інтерв’ю «Вголосу» розповів ветеран війни на Донбасі, волонтер та працівник фонду «Повернись живим» Андрій Римарук.

«Перемир’я немає. Я би радив людям не лінуватись, заходити на сайт ОБСЄ і переглядати їхні щотижневі звіти. Там зафіксована кількість обстрілів з російського боку, а їх за тиждень може бути навіть понад тисяча, - зазначив Римарук. - А коли Зеленський каже, що в нас перемир’я, так слухайте: Президентові можна сц…ти в очі, а він думатиме, що це дощ».

При цьому ветеран додав: «От, як приклад, пожежі на Луганщині: прилітає туди Президент і каже, що займання сталися через те, що у лісі замкнуло високовольтну лінію. А ми йому показуємо відео, на якому видно, як виходять четверо сепаратистів з коктейлями Молотова і димовими шашками, спеціально підпалюють траву, відповідно вітер дме в наш бік, тому і починають горіти села, заповідник тощо. А у нас «перемир’я»! Тому люди, дивімось правді в очі, шукаймо і перевіряймо  інформацію».

Більше читайте в інтерв’ю: «Зеленський при мені сказав: «Можливо, нам доведеться відмовитися від Донбасу».

ІА "Вголос": НОВИНИ