Вдячний за високу оцінку та фактично авансом надане мені друге місце у номінації депутатів обласної ради які працювали найефективніше.

Хотілось би поділитись своїми враженнями від інших номінацій, а якщо щиро то одної - відзначення ЗАТ «Завод комунального транспорту» за один із найкращих PR-супровід своєї діяльності.

Не можу не погодитись із експертами. Тільки ПіАР, а ще і імовірно «відкати» можуть пояснити як при наявності заборгованості із виплати заробітної плати, відсутності нового колективного договору (та невиконання існуючого), перетворення підприємства майже у «концентраційний табір» (працівники скаржаться що віднедавно підприємство знаходиться під охороною приватної охоронної фірми із м. Миколаєва, співробітники якої не володіючи державною мовою у грубій формі проводять особистий огляд працівників ЛАЗу та спричиняють інші незручності), відсутності елементарних умов праці (температура повітря у цехах коливається у межах 0 градусів і нижче), це підприємство закладене/перезакладне (до речі у державному банку, що дає новому Уряду можливість і без реприватизації повернути залишки заводу у державну власність), ще умудряється щось продукувати...

Я зробив за скаргою працівників заводу депутатське звернення, поживемо побачимо, що з того буде. А раптом це наклеп і там все добре, а я наклепник... Боюсь, що я буди правим, хоча і хотілось би хочь у чомусь помилитись.

Ну і наостанок у майже переддень Нового Року Пацюка....
Зустрічаються хом’як та щур:
Щур «Слухай хом’яче, друже! Ми із тобою двоюрідні брати, миші, але тебе всі люблять, дітям дарують, а мене травлять та ненавидять, як тобі це вдається?»
Хом’як  посміхаючись«Весь секрет у ПіАрі ;) в мене позитивний, а в тебе негативний»

ІА "Вголос": НОВИНИ