Про це під час засідання президії Львівської обласної ради розповів депутат ЛОР від ВО «Свобода» Олег Панькевич, передає кореспондент «Вголосу»

«Є низка важливих проблем, які Львівська обласна рада розглядала на сесіях, приймала відповідні рішення та встановлювала терміни, відповідно до яких їх потрібно було вирішити. Проте терміни давно минули, а проблеми залишаються. Зокрема – це стосується питання поводження з твердими побутовими відходами. Ця проблема важлива не тільки Львова, а й для Львівської області. Ще одна проблема на Львівщині – це громадські перевезення. Теж були терміни вирішення, проте немає жодного результату», – наголосив Олег Панькевич.

Депутат Львівської обласної ради запропонував голові облради Олександру Ганущину проаналізувати, які ще нагальні питання Львівської області й досі не вирішені та чому так сталось.

«Я прошу простежити, скільки ще є питань, які досі не вирішені. Також пропоную з'ясувати, скільки депутатських запитів залишилось без відповіді», – додав Олег Панькевич. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ