Мішель Обама надихнула молодь у своїй заключній у статусі першої леді промові

Колишня перша леді стала однією з найпопулярніших політичних діячок у новітній історії протягом перебування її чоловіка в Овальному кабінеті, пише видання Time

Одразу після оголошення результатів виборів президента минулої осені, коли чимало американців не могли справитися з новиною, в соціальних мережах заговорили про те, що з Мішель Обами вийшла б ідеальна кандидатка на пост президента США у 2020-му.

Нещодавно викладач із Гарварда, який навчав обох Обам, коли вони були студентами, підтвердив цю думку. За словами Чарлза Оґлтрі, професора конституційного права, Мішель була кращою студенткою, ніж Барак, і була б кращим лідером країни.

«Його дружина мала б бути президентом, – з упевненістю заявив професор Оґлтрі. – Він [Барак Обама] був чудовим також, але вона була кращою [студенткою]».

Викладач Гарварду вірить у потенціал колишньої першої леді, проте має сумніви щодо її намірів боротися за пост головнокомандувача: «Вона легко могла б стати президентом, але я не думаю, що вона це зробить». Викладач не встиг пояснити, що, на його думку, зупиняє Мішель від політичної кар’єри.

Сам Барак Обама неодноразово заявляв, що Мішель не буде балотуватися в президенти, хоч він вважає її дуже розумною і талановитою. В одному інтерв’ю він зауважив, що «Мішель не вистачає терпіння або нахилу», а в іншому – жартома – що вона «надто чутлива».

ІА "Вголос": НОВИНИ