Таке рішення постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та ЗМІ Львівської обласної ради озвучив голова комісії Юрій Візняк під час засідання президії сьогодні, повідомляє кореспондент «Вголосу».

Юрій Візняк нагадав, що в порядку денному сесії є питання про діяльність ТК «Львів-ТБ» за 2015 рік. У проекті рішення з цього питання профільна комісія пропонує визнати роботу компанії в 2015 році незадовільною і звільнити директора комунального підприємства ЛОР «Телекомпанія «Львів-ТБ» Ярослава Антонійчука.

Крім того, Юрій Візняк зазначив, що комісія рекомендує вписати в проект рішення пункт: рекомендувати профільному департаменту обласної ради вишукати в бюджеті 4 млн грн на дофінансування телекомпанії і зменшити вартість оренди приміщення для «Львів-ТБ» до 1 грн у рік.

Як писав «Вголос», депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Панькевич вважає, що політичні сили, які зараз перебувають при владі в регіоні, мають на меті віддати під приватизацію комунальне підприємство ЛОР «Телекомпанія «Львів-ТБ». 

ІА "Вголос": НОВИНИ