Про це повідомляється у системі «Прозорро», передають Наші гроші.

Замовили супроводження софту, що забезпечує функціонування Автоматизованої системи документообігу суду, включно з його доопрацюванням. Усі майнові права інтелектуальної власності на ці вдосконалення належатимуть замовнику.

Договори діятимуть до кінця 2018 року, тобто майже 19,5 місяців. Відтак середня вартість послуг програмістів на місяць різниться у межах 67-128 тис грн., або $2 563-4 928 за нинішнім курсом НБУ.

За даними сайту «DOU» із майже 29 тис анкет, на кінець 2016 року заробітні плати програмістів різних спеціалізацій і рівнів у Києві починались від $500 і сягали $3 700.

У травні Держстат повідомляв, що в Україні середня місячна зарплата у сфері інформації та телекомунікації становить 11 879 грн., або $457.

Нагадаємо, у березні Генпрокуратура висунула підозру тодішньому керівнику «Інформаційних судових систем» Віталію Живаєву щодо заволодіння державними коштами шляхом укладення фіктивних договорів на розробку софту з підконтрольними компаніями, що призвело до збитків на суму понад 4,50 млн грн.

Нині обов’язки директора тимчасово виконує Дмитро Дубінко, заступник Живаєва.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ