Про це повідомляє у Facebook столична прокуратура.

«Встановлено, що зловмисник перетнув кордон у бік Польщі. У зв’язку із цим фігуранту заочно повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням предмета, спеціально пристосованого та заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) та ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб)», - кажуть у відомстві.

Прокуратура зазначає, що підготувала клопотання про дозвіл на затримання зловмисника з метою його приводу до суду і взяття під арешт.

Як писав «Вголос», прокуратура повідомила про підозру 25-річній дівчині, яку звинувачують у нападі на ветерана АТО, захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича.

Нагадаємо, що ввечері 2 травня в Києві невідомі скоїли напад на ветерана АТО, захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича. Він проходив вулицею і відчув удар у спину.  Повернувшись, він побачив трьох хлопців та двох дівчат у масках. Зловмисники накинулися на нього, у результаті чого він дістав колото-різане поранення у спину.

Згодом Служба безпеки України (СБУ) повідомила, що організатором нападу на ветерана АТО Дмитра Вербича є громадянин РФ, який переховується в Польщі.

ІА "Вголос": НОВИНИ