Промерська більшість у Львівській міській раді відмовилася сформували депутатську комісію, щоб перевірити, куди поділися гроші на вивіз сміття з міста.

Про це в ефірі “Народного толк-шоу” 30 червня розповів депутат ЛМР Ігор Телішевський.

"Ми з колегами зареєстрували проект ухвали про створення тимчасово-слідчої комісії щодо перевірки всієї діяльності вивезення сміття за декілька років, щоб хоча б ми мали якусь інформацію про те, що відбувається в місті, куди вивозять сміття та скільки на це витрачають грошей, при цьому прозоро чи непрозоро", - заявив він.

І додав: "Мене здивувало, коли депутати від "Самопомочі" і міський голова та секретар міськради просто відмовилися головувати за те, щоб просто була створена депутатська комісія, щоб вивчати, куди витрачають міські гроші".

При цьому депутат наголосив: "Та все одно ми переконуватимемо депутатів щодо того, щоб комісія була створена, щоб нам розказали, скільки грошей витратити на вивіз сміття, скільки зекономили, скільки, можливо, було вкрадено. Питання економії у час кризи є гострим, проте я бачу, що на смітті ніхто економити не збирається".

ІА "Вголос": НОВИНИ