Про це в коментарі Трибуні заявив промоутер Усика Олександр Красюк:

«Існує проблема в організації, і у нас до них є претензії. Існує ймовірність того, що бій не відбудеться. І з кожним днем вона все більш висока», – сказав Красюк.

Менеджер Усика Егіс Клімас пояснив подробиці ситуації: «Організатори не подбали про готелі, охорону і переліт для Усика, хоча до бою залишився тиждень. Їм потрібно з усім розібратися, якщо вони хочуть побачити нас у Москві. Переліт у Олександра запланований на понеділок. Це крайній термін», – цитує Клімаса BoxingScene.

Тим часом, порушення домовленостей щодо участі у фінальному поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) проти росіянина Мурата Гассієва може вплинути на кар'єру українця Олександра Усика. Про це заявив генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов.

«Контракти боксерів з WBSS досить жорсткі, тому зрив бою однієї зі сторін може мати серйозні наслідки, зокрема, суди», - сказав Кремльов. «На організацію бою вже витрачено пристойну кількість коштів. Але по факту це вже зона відповідальності WBSS, і тільки з ними можна вести переговори. А порушення домовленостей і наступні розгляди можуть вплинути на кар'єру Усика», – додав він.

Бій Гассієв – Усик запланований на 21 липня у московському спорткомплексі «Олімпійський». На кону будуть стояти чемпіонські титули у ваговій категорії до 90,71 кг за версіями Всесвітньої боксерської ради (WBC), Всесвітньої боксерської організації (WBO), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) та Міжнародної боксерської федерації (IBF).

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ