На відео, яке з’явилося в ефірі телеканалу, російський «журналіст» стоїть біля дверей до відділення та розповідає, що вхід всередину заборонений. Про це, за словами репортера, йдеться на папірці, який висить на дверях, повідомляє ТСН.

«Не заходьте, тримайтесь подалі», – схвильовано перекладає він напис і додає: «Судячи з усього, це єдиний захист від тієї небезпечної речовини, яку в Англії називають «Новачок».

Але потім камера наїжджає на папірець, на якому насправді написано: «Обережно. Слизька підлога». Потім «журналістів» затримали співробітники поліції і змусили залишити лікарню, попередньо видаливши усе, що вони зняли. Але на телеканалі заявили, що зуміли відновити «технічну копію» записаного.

Коли «прикру помилку» від російських «журналістів» щодо таблички про «мокру підлогу» помітили ЗМІ, глядачі та користувачі Інтернету, телеканал перемонтував відео, видаливши кадри з табличкою на дверях. Але відео зберіглося у соцмережах.

Нагадаємо, екс-співробітника ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичним газом у власному будинку в Британії.

Британська розвідка вважає, що нервово-паралітична речовина «Новічок» виготовлена на російській військовій дослідницькій базі у Саратовській області.

Ситуація навколо отруєння Сергія і Юлію Скрипалів призвела до дипломатичного конфлікту між Британією і Росією. У зв’язку з цим прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей оголосила про вислання 23 російських дипломатів. Зараз низка країн, включаючи Україну, вирішили видворити російських дипломатів у зв'язку з отруєнням колишнього російського розвідника Скрипаля та його доньки.

Раніше племінниця колишнього шпигуна РФ Сергія Скрипаля – Вікторія Скрипаль – заявила, що російські спецслужби абсолютно не причетні до отруєння: «це суто побутове отруєння».

ІА "Вголос": НОВИНИ