Через проведення робіт з реконструкції у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» у неділю, 17 березня, не здійснюють пропуск громадян і транспортних засобів через лінію розмежування.

Про це повідомляє ТСН.

Зазначається, що у КПВВ «Новотроїцьке» вже змонтували нові модулі для проведення паспортного та фіскального контролю, завершили будівництво місць укриття і навісів-накопичувачів для осіб, що перетинають лінію розмежування.

Для встановлення вже змонтованих конструкцій, а також під’єднання їх до мереж електро- та водопостачання планують провести монтажні роботи підвищеної небезпеки зі залученням важкої спецтехніки.

«З метою дотримання необхідних заходів і засобів безпеки як для персоналу, що проводить контрольні процедури в КПВВ, так і для громадян, що перетинають лінію зіткнення, за рішенням командувача Об’єднаних сил, у неділю, 17 березня, буде тимчасово припинено здійснення пропускних операцій в КПВВ «Новотроїцьке» на один день», — йдеться у повідомленні ДПСУ.

У відомстві наголосили, що це мінімально необхідний час на проведення небезпечних електро- та монтажних робіт у місцях скупчення людей.

Як повідомляв «Вголос», на КПВВ “Новотроїцьке” прикордонники затримали водія, котрий віз із ОРДЛО пломби ЦВК України.

ІА "Вголос": НОВИНИ