Проросійський табір — так звана опозиція в Україні перед виборами підіграватиме Президентові Порошенку. Аби він міг казати, що бореться з «п’ятою колоною».

Про це в інтерв’ю «Вголосу» розповів політолог Олександр Мусієнко.

«Якщо ж Президентові закидатимуть про ренесанс екс-регіоналів, він «вдало» боронитиметься — озвучуватиме тези про могутність армії, підтримку української мови, координацію міжнародної підтримки України тощо», - зазначив політолог.

Також, за його словами, багато з тих політиків, котрі раніше підтримували Януковича та виступали з відповідними заявами підтримки, є народними депутатами та мають недоторканність. Тому ілюзії щодо того, що більшість із цих людей покарають, просто згасають.

«Та й ми не знаємо деталей, про що можуть домовлятися в Адміністрації Президента та на обласному і місцевому рівнях. Але не сумніваюсь, є багато таких одіозних персон, як Кернес, котрі, можливо, вже домовилися з Порошенком про підтримку. Хоча ще 2013 року і раніше завжди «топили» за Януковича. Бо для них головне — зберегти владу. Про принципи й ідеологію тут узагалі не йдеться», - резюмував Мусієнко.

Більше читайте тут: «Повернення ери Януковича, або проти кого бореться Порошенко».

ІА "Вголос": НОВИНИ