Пособника РФ Олексія Цибка, колишнього мера Сміли Черкаської області, називають одним з організаторів прориву Міхеїла Саакашвілі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив активіст «Миротворця» Мирослав Олешко.

«Одним з організаторів прориву Саакашвілі через український кордон був Олексій Цибко – колабораціоніст, зрадник, пособник Росії», йдеться у повідомленні.

Активіст також прикріпив відео на одному із російських каналів із участю Олексія Цибка.

«Зараз він - активний прихильник великої Росії, їздить до РФ, навіть вступив до «Партії ветеранів Росії», регулярно ходить на росТБ», пише Данило Яковлєв.

Як писав «Вголос», сьогодні прикордонники спробували увірватися до Саакашвілі у львівському готелі.

Нагадаємо, натовп прихильників буквально вирвав Саакашвілі в українських прикордонників, політик попрямував до Львова. Як з'ясувалося, ні Міхо, ні нардепи, які його супроводжували, не проходили контролю в українських прикордонників.У ДПСУ вже заявили, що звернуться за цими фактами до прокуратури.

Генпрокурор Юрій Луценко звинуватив Міхеїла Саакашвілі у нищенні держави і обіцяв йому кримінальну відповідальність за нинішній прорив. Також ДПСУ заявила, що під час «прориву» Саакашвілі постраждали прикордонники.

У МВС кажуть, що постраждали 11 поліцейських та 5 прикордонників.

Львівська поліція відкрила кримінальне провадження за фактом прориву кордону Міхеїлом Саакашвілі та його прибічниками.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ