У парламенті з'явився ще один володар нового iPhone X (десятий). Ним стала 27-річна Олена Кошелєва, народний депутат з «Радикальної партії». Хоча ще пару тижнів тому вона приходила у сесійну залу з телефоном попередньої моделі. 

Фотокореспонденти strana.ua зазнимкували, як Кошелева у Верховній Раді гортає стрічку новин у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, що офіційні продажі цього гаджету стартували в Україні зовсім недавно – 8 грудня. iPhone X це новий дизайн з дисплеєм на всю передню панель. Модель вирізняється функцією Face ID (розпізнавання особи), щоб розблокувати телефон одним поглядом.

Журналісти видання поцікавились у соратниці Ляшка, звідки у неї новий телефон, і чи оцінила вона вже його функціонал. Натомість Кошелева спритно уникла відповіді: «У мене ще й манікюр новий. Може, вас цікавить моя робота? Думаю, це важливіше. А телефон – просто телефон».

«Просто телефон» зараз можна купити мінімум за 36 999 гривень.

Нагадаємо, що першим в парламент iPhone X приніс нардеп Віталій Хомутинник ( «Відродження»). А 1 грудня (до початку продажу) із ним засвітився Петро Порошенко. Новий гаджет у президента помітили на бізнес-форумі «Діалог бізнесу і влади», який проходив в готелі InterContinental. Гарант обрав телефон сріблястого кольору.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ